This website is using proprietary and third party cockies to optimize and adapt your navigation and preferences, and other tasks. If you continue We understand that accepts checking our Privacy Policy.

Accept More information

ESPAI D'AVENTURA


 

L'Espai d'Aventura són unes instal•lacions dissenyades, construides i certificades per Esportec Outdoor Sport en un entorn totalment natural, aprofitant els recursos que ens ofereixen els millors arbres de l'entorn.

És un parc multiaventura preparat per a poder practicar tot tipus d’esports d’aventura amb els amics, la família ogrups de tota mena. També és un lloc ideal per celebrar-hi festes i aniversaris originals, fer-hi activitats d’empresa, despedides de solters...

S’hi pot gaudir d’un munt d’activitats; que et faran passar una jornada inoblidable:

circuits acrobàtics d’aventura entre els arbres
tirolina
escalada en rocòdrom, en bulder i en arbre

caiac al riu (aigües tranquil•les)
patinets de muntanya i BMX
tir amb arc
cursa d'orientació


No cal tenir cap nivell ni forma física especial, ja que totes les activitats s’adapten a les necessitats i preferènciesdels participants.

Es recomana dur roba còmoda i calçat ben lligat al peu. Per a fer caiac, banyador i calçat que es pugui mullar (preferentment lligat al peu).

L'Espai d'Aventura és una instal•lació gestionada per Esportec Outdoor Sport, i dirigida per un Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A més, comptem amb un equip de Tècnics en Activitats Físiques al Medi Natural per a conduir les activitats de manera adequada.

 

Les instal•lacions estan situades als terrenys de la casa de colònies El Molí Nou de Calabuig, les afores de Bàscara. A 17 km de Figueres i a 20 Km de Girona. A només, 3km de la sortida 5 de l'AP7.


Per seguir l'actualitat i notícies del par, podeu clicar "M'agrada" a la nostra pàgina del facebook seguint aquest link!
 

 
 


Esportec Outdoor Sport, S.L. · NIF B-17933508 · Empresa reglamentada segons el Decret Legislatiu 56/2003 i la Llei 3/2008 - Agència de Viatges GC-4023
Activitats Fisicoesportives (CENS C-433)
Esportec Outdoor Sport, S.L.
Espai d'Aventura (Girona) / Water Sport Altafulla (Tarragonès) / Port del Comte (Solsonès)
635 199 126
SHARES OUR SITE IN
Compartir Twitter Compartir Facebook
visits 188710