This website is using proprietary and third party cockies to optimize and adapt your navigation and preferences, and other tasks. If you continue We understand that accepts checking our Privacy Policy.

Accept More information

Espai d'AventuraOutdoor Training Day Outdoor Day
Es tracta d’una jornada d’activitats per equips amb un caire d’aventura, amb un component afegit de cooperació, estratègia, solidaritat i, si es vol, fins i tot un punt de competició (TEAM BUILDING). La dinàmica es basa en els raids d’aventura per equips: realitzarem proves físiques complementades amb proves d’enginy i d’adrenalina. Cada equip té una fitxa de control/itinerari.

En acabat es presenten els resultats globals i els resultats per prova. Obsequis als equips guanyadors.

Es tracta d’una jornada d’activitats d’aventura dins el parc amb un únic objectiu lúdic i de jornada festiva per l’empresa.

La dinàmica de les activitats és molt senzilla: tots junts realitzem les diferents activitats que tenim dins el parc acompanyats dels monitors.
 

Les activitats es duen a terme al nostre parc d'esports d'aventura; l' ESPAI d'AVENTURA, a la localitat de Bàscara. Podeu visitar l'apartat de la web per obtenir-ne més informació.
Esportec Outdoor Sport, S.L. · NIF B-17933508 · Empresa reglamentada segons el Decret Legislatiu 56/2003 i la Llei 3/2008 - Agència de Viatges GC-4023
Activitats Fisicoesportives (CENS C-433)
Esportec Outdoor Sport, S.L.
Espai d'Aventura (Girona) / Water Sport Altafulla (Tarragonès) / Port del Comte (Solsonès)
635 199 126
SHARES OUR SITE IN
Compartir Twitter Compartir Facebook
visits 188710