Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Qui som ? | Esportec

Qui som

ESPORTEC OUTDOOR SPORT S.L. som una empresa de serveis esportius (C-433) i agència de viatges (GC-4023) creada amb la intenció de fomentar la pràctica esportiva i l’esperit d’aventura.

La nostra especialitat són les Activitats Físico Esportives en el Medi Natural, i és per això que volem donar a conèixer les possibilitats que ofereix el nostre entorn, ja sigui al mar o a la muntanya.

Per tal de poder garantir la millor qualitat, preu i control, duem a terme totes les activitats nosaltres mateixos, sense intermediaris.

Volem que les nostres aventures siguin úniques i originals, respectant sempre el medi que ens envolta. Per això, treballem contínuament en dissenyar nous productes i sortides, per tal que pugueu descobrir els indrets més idíl·lics de les nostres contrades.

Per oferir el màxim professionalisme i qualitat en els nostres serveis, la nostra plantilla consta de tècnics esportius especialitzats en cadascuna de les activitats i productes que oferim.

Segons normativa vigent: Decret 56/2003, Lleis 1/2000 i 3/2008

Totes les activitats estan dirigides per Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i directors de lleure.


Esportec Outdoor Sport, S.L. · NIF B-17933508 · Empresa reglamentada segons el Decret Legislatiu 56/2003 i la Llei 3/2008 - Agència de Viatges GC-4023
Activitats Fisicoesportives (CENS C-433)
Esportec Outdoor Sport, S.L.
C/ Mestre González, 9 43712 Llorenç del Penedès Tamarit / Port del Comte / Empordà / Tavascan
635 199 126
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 208929