Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació

Qui som

Som una empresa de serveis esportius i agència de viatges (GC-4023) creada amb la intenció de fomentar la pràctica esportiva i l'esperit d'aventura. La nostra especialitat són els esports a la natura, i ens movem en diferents entrons per tal d'oferir un ventall de possibilitats.

  • Gestionem l'Escola d'Esquí Prepirineu, a l'estació d'esquí de Port del Compte (Solsonès)
  • Hem creat un parc d'esports d'aventura únic i original, l'Espai d'Aventura, a Bàscara (Alt Empordà)
  • Tenim una base d'esports aquàtics a la platja de Tamarit, MarAventura (Costa Daurada, Tarragonès)
  • Oferim excursions guiades des de Segway Gran Penedès per descobrir la zona i la cultura del vi de la manera més original

Volem que les nostres aventures siguin úniques i originals, respectant sempre el medi que ens envolta. Per això treballem contínuament en dissenyar noves sortides per tal que pugueu descobrir els indrets més idíl·lics de les nostres contrades.

Per oferir el màxim professionalisme i qualitat en els nostres servies, la nostra plantilla consta de personal especialitzat en cadascuna de les activitats que presentem.

Intentem oferir el millor servei, sempre amb la màxima seguretat, és per així que tenim molta cura del nivell del nostre personal, del nostre material, amb les pertinents assegurances segons marc la llei vigent de les Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural (Decret 56/2003 i lleis 1/2000 i 3/2008).

Durant 10 anys hem col·laborat amb el Consell Comarcal i el Consell Esportiu de l'Alt Empordà realitzant les Unitats didàctiques per a Secundària

Hem realitzat activitats d'aventura per a l'agencia Catalana de Joventut per les colònies escolars

Col·laborem amb l'Institut Illa de Rodes de Roses en el Grau Mig d'activitats en el medi natural, realitzant diverses activitats específiques i oferint logísitca

També tenim una base d'esports aquàtics; MarAventura, a la platja que voreja el Càmping Tamarit, des de la qual lloguem material i organitzem excursions guiades d'allò més originals amb caiac, SUP (pàddle surf)... Com l'excursió nocturna o l'Enokayak (caiac + tast de vins)

Dissenyem i construïm parcs d'aventura, tant propis com aliens, seguit sempre la legislació vigent i les normatives de seguretat. A més , sotmetem les instal·lacions a revisions periòdiques a mans d'enginyers experts per tal de garantir una pràctica segura de totes les activitats.

Des de fa més de 10 anys, muntem activitas d'un dia i colònies centrades en els esports d'aventura i el medi natural per a centres d'ensenyament. Tenim un parc d'esports d'aventura propi; l'Espai d'Aventura, al terme municipal de Bàscara, on realitzarem activitats tant per centres educatius i casals com per particular i tot tipus de grups.

A més, a l'hivern treballem a la neu amb escolar des del 2004. Des del 2009, estem instal·lats a l'Estació d'Esquí del Port del Compte, on hem creat l'Escola d'Esquí Prepirineu.

Esportec Outdoor Sport, S.L. · NIF B-17933508 · Empresa reglamentada segons el Decret Legislatiu 56/2003 i la Llei 3/2008 - Agència de Viatges GC-4023
Activitats Fisicoesportives (CENS C-433)
Esportec Outdoor Sport, S.L.
Espai d'Aventura (Girona) / Water Sport Altafulla (Tarragonès) / Port del Comte (Solsonès)
635 199 126
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 169963